domingo, 10 de enero de 2010

TANCAMENT DEL BLOG











Sincerament, m’ha agradat fer aquesta assignatura, tot i que sabut a poc, moltes coses noves per aprendre i poc temps per poder aprendre-les. Crec que és una assignatura que s’havia d’haver donat el primer curs i amb més crèdits o d’una forma anual, doncs molts de nosaltres no disposàvem d’una base de coneixement sobre les noves tecnologies el que l’ha convertit en una assignatura complexa.

No sento haver après moltes coses, sinó que m’ha obert un món desconegut per a mi. He desfet molts prejudicis, com el fet de creure que de les xarxes socials s’ha de desconfiar, i també he descobert moltes coses que pensava que mai seria capaç de fer, com la creació d’un vídeo o d’una wiki.

Avui en dia és molt útil saber utilitzar recursos tecnològics i recursos que ofereixen les webs ja que no es que siguin el futur sinó que formen part del nostre present! Amb aquesta assignatura s’ha m’ha obert la veda per continuar aprenent dels nous recursos que ofereixen les noves tecnologies i Internet. Per tant continuaré amb l’autoaprenentatge sobre els recursos que existeixen per així poder-ne fer ús i convertir-lo en eines pròpies de la meva motxilla d’educadora social.

No hay comentarios:

Publicar un comentario